JavaOne 2008 – Dag 1

JavaOne 2008Heb ik alles bij me: Telefoon!, IPod (voor de zekerheid ook maar het aankoopsbewijs mee)!, Paspoort!. Ik ben er dan eindelijk klaar voor, de JavaOne in San Francisco.

En daar gingen we dan, met 6 andere collega’s op weg naar de grootste Java conferentie die er is. De rit duurde iets meer dan 14 uur, tussenstop niet meegerekend, maar dankzij het tijdsverschil kwamen we om iets voor 17.00 aan in San Fransisco. Dat betekende s’ even flink doorhalen, want we waren aan het begin van de avond al behoorlijk moe!.

Ja en dan lekker je koffers kwijt in je hotel kamer om eens de stad te gaan verkennen. Nou dat ging bij mij tegelijk. Helaas was er iets niet goed gegaan met het boeken van de kamer bij het hotel, dus kreeg ik als enige een kamer in een ander hotel. Dus al ‘sightseeingde’ naar mijn ander hotel toe.

We zijn we nog even de stad in geweest om een hapje te eten, maar eigenlijk waren we te moe om ook nog maar iets verder te ondernemen; morgen hebben we een vrije dag, dus lekker op tijd naar bed was ook eigenlijk best een goede optie..

Leave a Reply

*

captcha *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.